Audience Award Film Festival 2017 va avea loc între 21 şi 23 aprilie, la Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti, iar din program vor face parte musicaluri premiate şi concerte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia de anul acesta va avea loc sub sloganul ”sing-along”. Trei dintre cele mai apreciate musicaluri recente - ”La La Land”, ”Once” şi ”Mamma Mia!” - vor fi prezentate publicului. 

”La La Land” (2016), în regia lui Damien Chazelle, recompensat cu şase premii Oscar în 2017, printre care la categoriile ”cel mai bun regizor”, ”cea mai bună actriţă” şi ”cea mai bună coloană sonoră”, deschide seria proiecţiilor musical de la Audience Award Film Festival, pe 21 aprilie, de la ora 20.00.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Recompensat cu premiul publicului la Festivalul de Film de la Toronto, ”La La Land” surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri, Mia (Emma Stone) şi Sebastian (Ryan Gosling) în încercarea lor de a-şi îndeplini visele. 

Proiecţia filmului va fi urmată de un concert special susţinut de Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Vladimir Ivanov şi Alex Neagu, la Clubul Ţăranului, de la ora 22.00.

”Once” (2007), regizat de John Carney, este la rândul său deţinătorul premiului Oscar pentru cea mai bună melodie. Piesa ”Falling Slowly” a fost scrisă, compusă şi interpretată de Glen Hansard şi Marketa Irglova, protagoniştii filmului. ”Once” a câştigat premiul publicului la Sundance şi la la Festivalul de la Dublin şi va fi proiectat la Audience Award Film Festival pe 22 aprilie, de la ora 20.00.

Shannon Ceili Band şi invitaţii Ştefan Orheanu şi trupa Irish Way concertează, de la ora 21.30, la Clubul Ţăranului.

Pe 23 aprilie, de la ora 20.00, va rula filmul ”Mamma Mia!” (2008). Pelicula a fost recompensată cu People's Choice Award 2009 şi nominalizată la Globurile de Aur. Proiecţia va fi urmată de o petrecere karaoke, la Clubul Ţăranului, de la ora 22.00.

Biletele pentru proiecţii pot fi achiziţionate de la Cinema Muzeul Ţăranului, de pe Eventbook.ro şi prin reţeaua Eventbook. Preţul unui bilet este de 10 lei. Preţul unui bilet pentru fiecare dintre cele două concerte este de 20 de lei.

Audience Award Film Festival este organizat de Voodoo Films şi Asociaţia Cinemascop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.