Angajaţi ai Ambasadei SUA la Bucureşti spun, într-un clip video postat de Ziua Recunoştinţei pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice, pentru ce sunt recunoscători că se află în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viceconsulul Lindsey Whitehead spune că este recunoscătoare că se află de sărbători în România pentru că îi place să vorbească cu românii în limba română.

Dean Thompson, însărcinatul cu afaceri al ambasadei, afirmă că este foarte recunoscător că SUA au un aliat, partener şi prieten precum România.

Alţi angajaţi ai ambasadei vorbesc despre frumuseţile României, despre cultura şi tradiţiile româneşti, dar şi despre mâncarea românească.

Ziua Recunoştinţei (Thanksgiving Day) se sărbătoreşte în Statele Unite şi Canada în a patra zi de joi din luna noiembrie, în care tradiţional se mulţumeşte pentru bogăţia recoltei din acel an. Este o sărbătoare a familiei, iar majoritatea afacerilor sunt închise joi şi vineri în săptămâna cu Thanksgiving pentru a permite angajaţilor să se reunească în familie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.