Actorul Kevin Hart, cunoscut din filme ca „Jumanji” şi „Night School”, a anunţat că soţia lui, Eniko, este însărcinată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hart, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit, marţi, pe Instagram, că cea de-a doua soţie a lui, în vârstă de 35 de ani, este însărcinată.

Acesta va fi al doilea copil al cuplului şi al patrulea al actorului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El mai are doi copii, în vârstă de 15, respectiv 12 ani, cu prima soţie, Torrei Hart, cu care a fost căsătorit din 2003 până în 2011.

Kevin Hart a publicat o imagine cu Eniko, iar ea a scris pe contul său de Instagram: „În mijlocul acestei situaţii numărăm binecuvântările şi nu am putea fi mai recunoscători! În curând vom fi o familie de şase”.

Cei doi s-au căsătorit în 2016, iar în 2017 s-a născut primul lor fiu, Kenzo Kash. 

În prezent, Hart produce drama „Fatherhood”, ce ar urma să fie lansată în 2021. În decembrie, el a lansat serialul documentar „Kevin Hart: Don't F--k This Up” pe Netflix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.