Chadwick Boseman, care a murit vara aceasta, nu va fi înlocuit de un alt actor în continuarea filmului "Black Panther". Pelicula va fi lansată în 2022 cu ceilalţi actori din film, a anunţat joi Disney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chadwick Boseman a murit în august, la vârsta de 43 de ani, din cauza unui cancer la colon fără să fi anunţat public că suferea de această boală. Decesul său a lăsat o îndoială cu privire la urmarea prevăzută pentru "Black Panther" (lansat în 2018), film apreciat de critică şi de spectatori. 

Producţia a generat încasări de 1 miliard de dolari şi a devenit primul film cu supereroi selecţionat la premiile Oscar la categoria "cel mai bun film". 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

"Interpretarea sa pentru T'Challa Pantera Neagră este emblematică (...) Datorită acestui lucru nu vor redistribui rolul", a explicat preşedintele studioului Marvel, Kevin Feige, în timpul unei prezentări pentru investitorii grupului Disney. 

Continuarea filmului "Black Panther" va urmări "personajele din primul film", a subliniat el, aducându-i un omagiu lui  Chadwick Boseman.

Noul film va fi regizat tot de Ryan Coogler şi va fi lansat în sălile de cinema în iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.