Compania aeriană de stat Tarom a anulat şi cursele de joi pe ruta Bucureşti-Bruxelles, după ce autorităţile belgiene au anunţat că Aeroportul din Bruxelles va rămâne închis pentru a treia zi la rând, după atentatele teroriste de marţi dimineaţă, soldate cu peste 30 de morţi, au declarat miercuri, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei aeriene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pasagerii care au cumpărate bilete pe zborurile operate de compania aeriană pe ruta Bucureşti - Bruxelles  vor fi acceptaţi, fără costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen. Măsura s-a aplicat deja marţi şi miercuri.

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles. Până la atentatele de marţi, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles.

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in. Totodată, pune  la dispoziţia pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanţilor Tarom de la Bruxelles  şi Amsterdam, pentru situaţii de urgenţă.

Tarom se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României  (MAE) şi cu reprezentanţii ambasadelor României la Haga şi în Belgia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.