Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, joi seară, după o analiză a proiectelor CNAIR că majoritatea avansează bine, dar sunt şi unele care trebuie accelerate. ”Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii care să accelereze proiectele”, a transmis ministrul. Acesta a precizat că în perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut astăzi o nouă şedinţă de analiză a proiectelor CNAIR. Conducerea şi echipa tehnică mi-au prezentat evoluţia proiectelor de infrastructură rutieră. Timp de 4 ore am analizat în detaliu fiecare proiect în parte”, a scris, joi seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.  

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit ministrului, ”majoritatea proiectelor evoluează bine”.  

”Sunt şi proiecte care trebuie accelerate! Nu ne ferim să aplicăm penalităţi, dar trebuie găsite şi alte soluţii, care să accelereze proiectele”, a mai transmis ministru. 

Grindeanu anunţă că vineri va fi analizat în CTE CNAIR proiectul tehnic pentru Autostrada Buzău-Focşani. 

”În perioada următoare va fi semnat contractul pentru secţiunea 2 Sibiu-Piteşti. Aştept începerea sezonului de construcţii pentru a vedea evoluţii şi în şantiere. Până atunci CNAIR pune la punct toate aspectele logistice”, a mai afirmat Grindeanu.  

Potrivit acestuia, dacă proiectele sunt pregătite din timp, ”la momentul reluării lucrărilor nu vor mai putea fi invocate blocaje cauzate de autorităţi”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.