Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, a anunţat miercuri că a înregistrat anul acesta o creştere de peste 300% a numărului de colete expediate faţă de anul trecut, în timp ce numărul coletelor expediate în străinătate de magazinele online din România a crescut în 2020 cu 35%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Coletăria.ro, expert în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat anul acesta o creştere de peste 300% a numărului de colete expediate faţă de anul trecut. Creşterea a fost influenţată, în mare măsură, de contextul actual, determinat de pandemia de COVID-19, în care tot mai multe magazine s-au extins şi în mediul online, crescând astfel şi numărul comenzilor pe internet”, arată compania.

De asemenea, numărul coletelor expediate în străinătate de către magazinele online din România a crescut în 2020 cu 35% faţă de 2019.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Investiţiile, de peste 1 milion de euro, pe care le-am făcut anul acesta, ne-au influenţat semnificativ evoluţia din România. Deschiderea, în primăvară, a hub-ului de la Oradea, prin care am majorat capacitatea de procesare a coletelor zilnice, transformarea depozitului de la Bucureşti în hub regional şi deschiderea de noi rute externe pentru a deservi rapid clienţii din zona Balcanilor – toate şi-au adus aportul la creşterea Coletăria.ro”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

De asemenea, compania extinde şi reţeaua naţională de puncte de pick-up şi încheie anul cu 210 astfel de puncte, în creştere cu 55% faţă de anul trecut, concentrându-se, în contextul actual, pe calitatea punctelor pick-up deschise şi mai puţin pe numărul lor, astfel încât compania să fie aliniată permanent cu măsurile impuse de autorităţi în gestionarea pandemiei de coronavirus.

„Pentru anul viitor, avem în plan să deschidem noi pieţe şi ne propunem creşteri cel puţin duble, conform planului de creştere anuală a grupului Packeta. Finalul de an este şi unul al reflecţiei asupra tuturor aspectelor care au impactat business-ul Coletaria.ro şi, probabil, vor exista anumite ajustări în zona de parteneriate. Vom face parteneriate cu noi transportatori, vom îmbunătăţi permanent calitatea serviciilor oferite, a funcţionalităţilor din cadrul platformei şi vom consolida relaţia cu clienţii şi partenerii companiei”, mai spune Alexandr Jeleascov.

De asemenea, Coletăria.ro va continua şi extinderea canalelor de vânzări, prin parteneriate cu diferite platforme de eCommerce, acestea asigurând accesul către un segment important de clienţi.

Coletăria.ro este expert în expedierea şi livrarea coletelor şi parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est. Compania a intrat pe piaţa din România în urmă cu doi ani şi oferă magazinelor online o soluţie ieftină şi eficientă de a transporta colete. Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de magazine online şi selleri şi operează aproximativ 6.000 de puncte pick-up în Europa Centrală şi de Est. Pe lângă soluţia alternativă de livrare (la punctele pick-up), Coletăria.ro este şi o platformă logistică şi oferă magazinelor online şi soluţia clasică de livrare a coletelor la domiciliu. Magazinele online îşi pot expedia coletele nu numai la nivel naţional, ci şi la nivel internaţional, în toate cele 27 de ţări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federaţia Rusă, SUA, Elveţia şi Liechtenstein.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.