Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, joi, că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a solicitat rezilierea contractului pentru construcţia centurii oraşului Mihăileşti, evaluat la 31 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul a înaintat solicitarea directorului general al CNAIR, Narcis Neaga, după o vizită inopinată în şantier.

Decizia a fost luată după ce reprezentanţii ministerului şi CNAIR au constatat că, pe şantier, stadiul fizic a ajuns la doar 30%, iar utilajele şi muncitorii lipsesc, în condiţiile în care lucrările ar fi trebuit să fie finalizate încă din anul 2017.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

După finalizarea procedurilor de reziliere, lucrările vor fi reluate de CNAIR în regie proprie.

Contractul pentru construcţia variantei ocolitoare a localităţii Mihăileşti, în valoare de aproximativ 31 de milioane lei, fără TVA, a fost semnat în aprilie 2016 între CNAIR şi Asocierea Copisa Constructora Pirenaica - Copisa Construcţii.

Proiectul care are o lungime totală de 3,18 km de drum naţional configurat la 4 benzi, include construcţia a două intersecţii tip giratoriu, care ar urma să asigure legături cu DN6 şi DJ 412A. Construcţia acestui proiect, cofinanţat din POIM 2014-2020, a început în luna iulie 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.