Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că în cadrul şedinţei de Guvern va fi aprobat contractul de finanţare cu Banca Europeană de Investiţii, prin care sunt asigurate toate resursele necesare pentru construirea Autostrăzii Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ciolacu a declarat, la începutul şedinţei de Guvern, că pe agenda Executivului se află o hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere pe un coridor important din Autostrada Transilvania.  
 
“Aprobăm astăzi contractul de finanţare cu Banca Europeană de Investiţii, prin care asigurăm toate resursele necesare ca acest guvern să îşi onoreze promisiunea de a construi Autostrada Moldovei. Este un obiectiv major şi strategic de infrastructură asumat prin PNRR. Şi, de asemenea, ştiu că domnul ministru Sorin Grindeanu face eforturi mari ca lucrările să avanseze rapid”, a transmis premierul.
 
Acesta afirmă că şantierele de autostrăzi au intrat într un ritm alert.
 
”Văd că avem pe agendă şi o altă hotărâre de Guvern privind declanşarea procedurilor de expropriere pe un coridor la fel de important al Autostrăzii Transilvania. Asta arată că şantierele de autostrăzi au intrat într un ritm alert şi sunt convins că asta aşteaptă de la noi toţi românii”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.