Ceasuri smart, în valoare de peste 1,2 milioane de lei, au fost descoperite, joi, de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud într-un container din China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În data de 27 iulie 2023,  inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră  Constanţa Sud - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, au descoperit  într-un container sosit din China, aparţinând unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina, 500  bucăţi ceasuri marca design ,,APPLE’’, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca menţionată”, a transmis, joi seară, Direcţia Regională Vamală Bucureşti.

Suersa citată a precizat că bunurile au fost reţinute, iar valoarea acestora, în situaţia în care ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 1.240.000 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.