Disney+ anunţă în luna mai seriale originale, noi sezoane şi producţii mult aşteptate, dar şi finalul sezonului 19 din „Anatomia lui Grey”, care va fi pe 31 mai, şi al sezonului 6 din „Station 19”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rază de speranţă”/ „A Small Light”, serie originală limitată, din 2 mai 

Bazat pe o poveste adevărată inspirată, serial prezintă povestea lui Miep Gies o tânără opinată, lipsită de griji - într-o perioadă în care opiniile te făceau să fii ucis – pe care şeful ei, Otto Frank, i-a cerut să îl ajute să-şi ascundă familia de nazişti în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Spusă dintr-o perspectivă a sensibilităţii moderne, Rază de speranţă răscoleşte trecutul şi face povestea lui Miep mai relevantă ca oricând, provocându-i pe telespectatori să se întrebe ce ar fi făcut în locul lui Miep şi să se întrebe dacă ar avea curajul ei de a se opune urii în vremuri moderne. Unii au ales să stea deoparte, Miep s-a ridicat.

„The Kardashians” sezonul 3, din 25 mai

Publicul va vedea un nou episod în fiecare săptămână. Camerele de filmat se întorc în viaţa familiei Kardashian, în timp ce Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall şi Kylie se confruntă cu chestiuni precum maternitate, coparenting şi imperii de business. Legătura lor va fi pusă la încercare şi vor apărea tensiuni, dar, vor rămâne unite în timpul furtunii ca o familie.

„The Muppets Mayhem”, toate episoadele disponibile din 10 mai

Serialul de comedie îi are în centrul său pe cei de la Electric Mayhem Band - Dr. Dinţi la voce şi clape, Animal la tobe, Floyd Pepper la voce şi bas, Janice la voce şi chitară solo, Zoot la saxofon şi Buze la trompetă – ce se află într-o călătorie muzicală epică, pentru a scoate primul lor album de studio. Cu ajutorul unei tinere şi energice directoare muzicale, Nora, trupa old school Muppets dă piept în piept cu scena muzicală actuală în încercarea de a înregistra în sfârşit primul lor album de studio.

„Chinez născut în America”/ „Amercian Born Chinese”, din 24 mai 

Serialul este o ecranizare a revoluţionarului roman grafic scris de Gene Luen Yang, şi relatează experienţele dificile prin care trece un adolescent american obişnuit a cărui viaţă se schimbă radical după ce se împrieteneşte cu fiul unui zeu. Aceasta este povestea unui tânăr care luptă să-şi formeze o identitate şi este spusă prin intermediul familiei, umorului şi mişcărilor spectaculoase de kung-fu.

„Albii nu pot sări”/ „White men can’t jump”, din 19 mai

20th Century Fox prezintă comedia „Albii nu pot sări”, o variantă modernă a clasicului din anii '90 care ilustrează cultura baschetului de cartier din Los Angeles. Celebrul rapper Jack Harlow debutează ca actor în rolul lui Jeremy, o fostă vedetă a baschetului, a cărui carieră a fost înfrânată de accidentări. Sinqua Walls joacă rolul lui Kamal, un jucător cândva promiţător, dar care şi-a ratat viitorul în sport. Jonglând cu relaţii încordate, presiuni financiare şi conflictele dintre ei, cei doi baschetbalişti cu firi aparent diferite fac echipă într-o ultimă încercare de a-şi împlini visurile.

„N-am murit încă”/ „Not Dead Yet”, din 10 mai

„N-am murit încă” spune povestea lui Nell Serrano (Gina Rodriguez), falită şi proaspăt rămasă singură, un dezastru umblător, în încercarea de a-şi reface viaţa şi cariera pe care a abandonat-o în urmă cu zece ani. Când începe singura slujbă pe care a găsit-o, cea de a scrie necrologuri, Nell începe să primească sfaturi de viaţă de la o sursă neaşteptată. Adaptare a cărţii „Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani”, de Alexandra Potter.

„Crater”, din 12 mai

Crater este aventura maturizării lui Caleb Channing, care a fost crescut într-o colonie minieră selenară şi, după moartea tatălui său, urmează să fie mutat permanent pe o planetă idilică îndepărtată. Dar înainte să plece ca să îndeplinească ultima dorinţă a tatălui său, el şi cei trei prieteni buni ai lui, cărora li se alătură o nou-venită de pe Pământ, fură un rover pentru o ultimă aventură: explorarea unui crater misterios.

„Evadarea din sectă”/ „The Clering”, din 24 mai 

Dispariţia unei fetiţe declanşează amintirile din copilărie ale unei femei care fost membră a cultului Familia (The Kindred), unul dintre puţinele culte conduse de femei. Bazându-se pe thriller-ul scris de către J.P. Pomare, acest serial original prezintă lupta interioară a unei supravieţuitoare a cultului care este nevoită să-şi înfrunte demonii din trecut pentru a împiedica răpirea şi constrângerea altor copii nevinovaţi. „Evadarea din sectă” este un thriller psihologic aflat la graniţa dintre trecut şi prezent, realitate şi coşmar.

Ziua de 4 mai (May the 4th) este considerată de fani din toată lumea Ziua Star Wars. De la prima intrare în scenă a lui Luke până la bătălia finală a lui Rey, fanii pot revedea fiecare moment de neratat din întreaga saga Skywalker, precum şi din producţiile originale Disney+, precum „Andor”, „Obi-Wan Kenobi” şi fenomenul global „The Mandalorian”. Publicul va putea vedea cele 9 noi scurtmetraje de la 9 studiouri de animaţie celebre, odată cu lansarea volumului 2 al seriei nominalizate la premiile Emmy „Războiul Stelelor: Viziuni”, precum şi noua serie de animaţie „Războiul Stelelor: Aventurile Tinerilor Jedi”. 

Toate serialele nominalizate la BAFTA pot fi urmărite în streaming pe Disney+: „Ursul” („The Bear”) de la FX, „Pistol” de Danny Boyle şi FX şi „Andor”.

Alte noutăţi pe Disney+ în luna mai sunt: documentarele „Ed Sheeran: Suma a tot ce contează”/ Ed Sheeran: The Sum Of it All”, din 3 mai, şi „Viaşă sălbatică”, din 26 mai. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.