Prinţul William, care trebuia să participe, marţi, la o ceremonie comemorativă la Castelul Windsor, a fost nevoit să îşi anuleze apariţia din "motive personale", a anunţat Palatul Kensington într-un comunicat preluat de Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prinţul de Wales trebuia să participe la un omagiu adus naşului său, regele Constantin al Greciei, care a murit în ianuarie anul trecut. Palatul a precizat că prinţul William a sunat familia regală greacă, prezentă la eveniment, pentru a-i informa de absenţa sa.

Deşi Palatul Kensington nu a oferit mai multe detalii despre această amânare bruscă, a precizat că prinţesa Catherine care se recuperează în urma unei operaţii abdominale, "se simte bine". Prinţesa de Wales nu este aşteptată să îşi reia îndatoririle regale înainte de Paşte.

În absenţa tatălui său, regele Charles al III-lea, care se tratează de cancer, prinţul de Wales preia o parte din activităţile publice ale acestuia. În timp ce continuă să se ocupe de afacerile de stat, regele a renunţat la angajamentele sale publice.

Dar pentru William, momentul este delicat, deoarece soţia sa, Kate, se recuperează după o operaţie misterioasă, a cărei recuperare durează foarte mult timp. Când regele a anunţat că are cancer, William se pregătea să îşi reia activităţile după câteva săptămâni de retragere, pentru a fi aproape de Kate şi de copiii săi.


 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.