O expoziţie de grup ce reuneşte 11 artişti şi poeţi contemporani care explorează tema atemporală a dragostei va fi organizată de Ziua Îndrăgostiţilor în Piaţa Amzei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia ce urmează să se deschidă în 14 februarie, de la ora 18:00, la adresa str. Piaţa Amzei nr. 13, reuneşte lucrări de la un grup internaţional de artişti emergenţi şi consacraţi, prezentând lucrări din colecţii private, precum şi creaţii care ajung pentru prima dată în faţa publicului, aducând în prim plan un manifest pentru afecţiune, tandreţe, grijă şi empatie.

Artişti: Beatrice Arzoiu, Sasha Bandi, Suzana Dan, Andrei Gamarţ, Claudia Larcher, Pandele Pandele, Norica Popescu, Lea Rasovszky, Gino Rubert, Roman Tolici, Ecaterina Vrana. 

Pe lângă expoziţie, vizitatorii vor avea ocazia să formuleze, fiecare în stilul personal, mesaje de iubire. Un spaţiu special din Piaţa Amzei va fi dedicat acestui demers, adăugând un plus de intimitate spaţiului public şi contribuind la crearea unei zone de conexiune şi coeziune socială.

„Love” urmează să fi deschisă până în 28 februarie, în spaţiile Mobius Gallery & The Institute, la adresa str. Piaţa Amzei nr. 13, Bucureşti.

Program de vizitare: miercuri - sâmbătă, de la ora 16:00 până la ora 20:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.