Netflix a început producţia serialului românesc "Subteran", regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu şi Octav Gheorghe. Seria va spune povestea unei mame care lucrează în IT şi ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureşteni care i-au schimbat viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, în şase episoade, este creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe şi Peter Kerek în calitate de co-scenarişti, produs de Tudor Reu (Mobra Films) şi Johnathan Young (creative). Serialul îi va avea în distribuţie, printre alţii, pe Ana Ularu şi Florin Piersic Jr.

„Ne bucurăm să începem producţia noii serii româneşti „Subteran” şi suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiţia creativă şi artiştii remarcabili şi suntem, de asemenea, extrem de încântaţi de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic”, spune Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală şi de Est. „Subteran este un serial poliţist captivant, dar şi puţin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină şi sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri româneşti disponibile pe Netflix”, a completat Anna.

Netflix, cel mai important serviciu de streaming din România, a licenţiat în ultimii ani multe filme şi seriale româneşti care au devenit unele dintre cele mai vizionate şi apreciate de membrii Netflix.

Logline: Cami este o femeie care îşi foloseşte inteligenţa pentru a avea succes într-o lume a bărbaţilor. Când viaţa ei este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită şi hacker pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situaţie fără scăpare. Însă Roman este singura şansă pe care o are Cami de a se răzbuna şi de a-şi salva fiul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.