BBC celebrează cei 70 de ani de domnie ai reginei Elizabeth a II-a difuzând pe 29 mai un documentar cu imagini niciodată văzute cu suverana. Acest film de 75 de minute, al cărui titlu este „Elizabeth: the Unseen Queen”, este dedicat anilor de formare, de la naştere la încoronarea din 1953.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul va arăta pentru prima dată filme private ale familiei regale din arhiva British Film Institute. 

Regina a permis BBC să caute prin mai mult de 400 de bobine de film turnate de-a lungul vieţii sale. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Suntem onoraţi că regina a acordat încredere BBC permiâînd acces fără precedent la colecţia personală de filme”, a declarat postul britanic într-un comunicat. „Acest documentar oferă o privire extraordinară şi inedită în intimitatea familiei regale şi este formidabil că putem împărţi asta cu ţara pentru a marca Jubileul de Platină”. 

Potrivit BBC, documentarul va permite redescoperirea unor momente-cheie din viaţa sa. Vor fi arătate imagini rare cu regina după logodna cu Philip sau în vacanţe cu tatăl ei, regele George VI, cu un an înainte de moarte. Sunt imagini în care viitoarea regină apare zâmbitoare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.