Cirque du Soleil a anunţat anularea "până la noi ordine" a tuturor reprezentaţiilor la Hangzhou, în China, din cauza epidemiei de coronavirus care a început să se extindă în lume şi care mobilizează autorităţile sanitare internaţionale, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Autorităţile chineze au cerut închiderea temporar a tututror activităţilor interne la care participă 100 de persoane sau peste, cu scopul de a opri epidemia de coronavirus", a explicat compania din Quebec într-un comunicat. 

"Pentru a asigura securitatea spectatorilor şi a angajaţilor săi, Cirque du Soleil anulează astfel, până la noi ordine, toate reprezentaţiile spectacolului "Un monde fantastique" de la Hangzhou", adaugă compania. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Situat în provincia Zhejiang, oraşul Hangzhou se află la 700 km est de Wuhan, unde acest virus şi-a făcut apariţia în decembrie.

China a prezentat ultimul bilanţ al epidemiei: 25 de morţi şi 830 de cazuri confirmate.            

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a recunoscut joi "urgenţa în China" dar a precizat că este "prea devreme" pentru a declara stare de urgenţă internaţională". 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.