Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, actorii principali din serialul „Friends”, se vor reuni pentru un program special al platformei HBO Max, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei şase actori vor reveni în platoul Stage 24 al Warner Bros. Studio din Burbank pentru a sărbători serialul care s-a încheiat în 2004.

Potrivit unor surse, fiecare dintre ei va primi cel puţin 2,5 milioane de dolari pentru a participa la acest proiect special.

Reuniunea a fost subiectul speculaţiilor în ultima jumătate de an, după ce platforma WarnerMedia - care va fi lansată în luna mai - a cumpărat drepturile pentru streaming-ul serialului „Friends” de la Netflix. În Statele Unite, serialul cu zece sezoane nu mai este disponibil pe Netflix de la finalul anului 2019.

Programul special şi cele 236 de episoade „Friends” vor fi disponibile pe HBO Max odată cu lansarea platformei. În perioada în care a fost disponibil pe Netflix, serialul a fost unul dintre cele mai urmărite show-uri pe platformă.

Noul proiect va fi regizat de Ben Winston, care va fi şi producător executiv împreună cu producătorii executivi ai serialului, Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane.

Actorii au publicat, vineri seară, pe conturile de Instagram, o fotografie prin intermediul căreia au anunţat: „Se întâmplă!”.

Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry şi Schwimmer vor fi, de asemenea, producători executivi, iar Emma Conway şi James Longman, coproducători executivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.