Spectacolul ”My Fair Lady”, în regia lui Răzvan Ioan Dincă, revine pe scena Sălii Epika, în cea de-a treia serie de reprezentaţii în zilele de 8, 9, 10 şi 11 decembrie, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”«My Fair Lady» a fost, pentru noi, cel mai curajos proiect al acestui an, care ne-a făcut să simţim, cu fiecare punere în scenă, emoţiile premierei. Ne-am bucurat să vedem, însă, la finalul fiecărei reprezentaţii, sala plină de copii, de familii, de cupluri aplaudând în picioare. Suntem convinşi că, deşi ajunşi la a treia serie de reprezentaţii, vom simţi din nou nerăbdarea unui spectacol pe care ni-l dorim desăvârşit, atinsă de bucuria de a fi adus magia unui asemenea musical mai aproape de publicul nostru”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Regizorul Răzvan Ioan Dincă a lucrat la elaborarea producţiei private cu scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dincă, designerul de lumini Daniel Klinger, o echipă formată din 70 de artişti şi peste 200 de oameni implicaţi. Traducerea şi adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas.     

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Biletele au fost deja puse în vânzare şi sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, în reţeaua bilet.ro şi la casele de bilete ale cinematografului din Băneasa Shopping City.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate aşteptărilor fiecărui spectator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.