Partidul România Puternică, sub conducerea Preşedintelui Executiv Gabriel Marin, are deosebita plăcere de a anunţa semnarea unui protocol de alianţă cu Partidul Uniunea Populară Social Creştină, reprezentat de Stelian Sima, şi Partidul Dreapta Republicană, condus de Crăescu Silviu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această alianţă strategică reprezintă un moment crucial în consolidarea eforturilor noastre comune de a promova dezvoltarea sustenabilă, justiţia socială şi valorile democratice în România. Prin acest protocol, ne angajăm să colaborăm strâns pentru a adresa provocările majore cu care se confruntă societatea românească, şi să lucrăm împreună pentru a oferi soluţii viabile şi eficiente în beneficiul tuturor cetăţenilor.

Preşedintele Executiv al Partidului România Puternică, Gabriel Marin, a declarat: „Semnarea acestui protocol de alianţă marchează un pas important către realizarea unei viziuni comune pentru o Românie mai puternică şi mai dreaptă. Sunt convins că, prin unitatea şi determinarea noastră comună, vom reuşi să construim o ţară în care fiecare cetăţean să beneficieze de oportunităţi egale şi să se bucure de o viaţă demnă.”

Stelian Sima, Preşedintele Partidului Uniunea Populară Social Creştină, a adăugat: „Acest protocol reprezintă un angajament ferm faţă de valorile care ne unesc şi faţă de obiectivul nostru comun de a asigura un viitor mai bun pentru România. Împreună, avem forţa necesară pentru a implementa schimbările de care ţara noastră are nevoie.”

Crăescu Silviu, liderul Partidului Dreapta Republicană, a subliniat: „Uniunea forţelor noastre prin acest protocol este un semnal clar al angajamentului nostru faţă de principiile de bază ale democraţiei, libertăţii şi progresului. Sunt entuziasmat să lucrăm împreună pentru a transforma România într-un model de succes şi prosperitate.”

Prin semnarea acestui protocol, Partidul România Puternică, Partidul Uniunea Populară Social Creştină şi Partidul Dreapta Republicană îşi asumă responsabilitatea de a colabora pentru a aduce viziunea noastră comună la viaţă, de a îmbunătăţi calitatea vieţii în România şi de a consolida poziţia ţării noastre pe scena internaţională.

Ne angajăm să lucrăm împreună, cu integritate şi dedicaţie, pentru a asigura un viitor prosper şi stabil pentru România şi cetăţenii săi.

Împreună facem România puternică!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.