Gasirea unei locatii ideale pentru compania ta necesita un efort sustinut, mai ales daca iti doresti niste dotari si facilitati care sa-i motiveze pe angajati sa revina la birou intr-un numar cat mai mare. Business parcul U Center este situat in zona centrala a Bucurestiului si vine cu un concept de design User Centered, in care nevoile chiriasilor sunt puse pe primul loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul este format din doua cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata totala de 64.000 mp. Numele business parcului provine din arhitectura in forma literei U, cat si a conceptului de design User – Centered.

Acesta este un concept care respecta filosofia centrata pe dorintele si rigorile clientului. Tipul de design presupune ca produsele dezvoltate sa fie optimizate pentru utilizatorii finali, adica pentru tine si angajatii companiei tale, astfel incat cu totii sa beneficiati de cele mai bune conditii de lucru si sa obtineti o productivitate a muncii cat mai buna.

Unde este situat business parcul U Center?

Business parcul este format din doua cladiri de birouri de clasa A situate intre doua dintre cele mai importante parcuri din Bucuresti: Parcul Tineretului si Parcul Carol - o zona foarte accesibila. Intrucat birourile sunt amplasate in apropierea statiilor de metrou Tineretului si a celor de STB, angajatii companiei tale au asigurat accesul facil la metrou, tramvai, autobuz si troleibuz. In plus, zona este extrem de ofertanta si aici poti gasi numeroase: restaurante, cafenele, magazine, sali de evenimente, gradinite, scoli, licee, universitati, magazine, farmacii, centre medicale, hoteluri si alte unitati de cazare.

U Center – cladirea A  – 1.133 mp -> ultimul spatiu de birouri disponibil in cladirea A

Cladirea A a fost finalizata in Q3 din 2021 si are o suprafata totala de 32.800 mp, dispusi pe 2S + P + 8E. Solutia de arhitectura este moderna, cu spatii vitrate mari, luminoase si zona comerciala la parter. Proiectul prevede 426 locuri in parcarea subterana desfasurata pe doua niveluri. Spatiile de birouri vor fi construite la standarde de cladire verde, fiind pre-certificate LEED Platinum.

U Center – cladirea B va fi livrata in 2023

Cladirea U Center B este dotata cu echipamente de ultima generatie, fiind in curs de certificare LEED Platinum si WELL Silver level. Dintre dotarile spatiilor de birouri amintim:

- sistem BMS (Building Management System) - sistem de gestiune tehnica si control al cladirii;

- ferestre conectate la sistemul BMS (care opreste ventilatia cand ferestrele sunt deschise);

- sistem de ventilatie 4-pipes;

- iluminat LED cu senzori de prezenta si pentru lumina diurna;

- statii de incarcare pentru masinile electrice;

- dusuri si vestiare pentru biciclisti;

- terase verzi pentru angajati.

Sistemele de ventilatie ale cladirii de birouri au fost adaptate post-pandemie, avand acum in plus aport de aer proaspat, filtre HEPA, ramanerea in functiune a ventilatoarelor la viteza mai mica atat in timpul noptii, cat si in weekend si posibilitate de inactivare a virusurilor prin incalzirea ventilatoarelor pana la 60 grade Celsius prin control BMS.

U Center cladirea B mai dispune de 438 de locuri de parcare in subsol, cu sistem de alocare inteligenta prin aplicatia SpotUs, ce permite accesul in toate proprietatile detinute de dezvoltator.

Cum poti inchiria spatii de birouri in business parcul U Center?

Agentia imobiliara ESOP este partenerul de care ai nevoie pentru inchirierea celor mai bune spatii de birouri in Bucuresti si in tara. Cu o experienta de piata de peste 20 de ani, agentii imobiliari vor gasi pentru tine solutia optima care sa-ti ofere cea mai avantajoasa alternativa calitate – pret.

Daca ai nevoie de spatii de birouri, nu ezita sa contactezi membrii echipei ESOP, spune-le criteriile de selectie a unei ”case” pentru afacerea ta, iar ei iti vor prezenta cea mai buna oferta disponibila pe piata imobiliara. In plus, beneficiezi de 0% comision de intermediere imobiliara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.