Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar este o oază de istorie şi frumos, artă culinară şi tihnă, în mijlocul unei zone vibrante. Restaurantul este situat într-o casă cu arhitectură neo românească, unde Chef Cezar Munteanu, inspirat de arta pictorului pe care îl admiră, îmbină armonios elementele unei experienţe gastronomice complete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Amplasat în Piaţa Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul este dispus pe două nivele şi cuprinde o zonă principală, la parter, cu o capacitate de 50 de locuri, ce beneficiază de o terasă cu vedere către parc. La etaj ne întampină o atmosferă caldă, un spaţiu format din patru saloane cu o multiplă capacitate de acomodare. Locaţia este dotată cu echipamente audio-video pentru a găzdui evenimente de presă, business meetings, lansări de produse sau evenimente corporate.

Întregul context al restaurantului, prin melanjul de şemineu impunător sculptat de însuşi Brâncuşi, rolul de casă conspiraţionistă atribuit de Regele Carol al II-lea, reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne – se traduce şi în meniul lipsit de timiditate al unuia din cei mai apreciaţi chefi români.

Cezar Munteanu propune o încadratură gastronomică “Chic cuisine”, o bucătărie cu o bază franţuzească ce îi conferă eleganţă, influenţe italieneşti care destind şi o notă finală de tip englezesc, tânără şi fresh.

Îmi doresc un public care să înţeleagă ceea ce am vrut să transmit prin meniul pregătit, care se poate bucura de atmosfera interbelică în casa lui Carol al II-lea, unde se spune ca ar fi început povestea de dragoste dintre el şi Elena Lupescu.

Am transformat acest spaţiu într-un restaurant care vibrează artă, care inspiră şi emană eleganţă şi bun gust, sub toate formele sale.

 Despre toate acestea voi vorbi clienţilor mei, un public matur căruia vreau să-i ofer un show complet, din momentul în care păşeşte în restaurant şi până la plecare. Un show în care arta culinară transcede până în cele mai mici detalii, a declarat Chef Cezar Munteanu.

Meniul este realizat din ingrediente alese cu grijă, conceput cu multă creativitate şi cunoaşterea echilibrului nutriţional, astfel încât clienţii să beneficieze de o experienţă deplină.

Info utile

 

§  Specific: International / Chic cuisine

§  Chef’s specialities: Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghel şi pere la grătar, Carppaccio de vită umplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de raţă glasat cu sirop de agave, polenta şi sos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel.

Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.

§  Ocazii: Prânz, cină, business meeting, evenimente corporate, aniversare, evenimente private.

§  Preţ mediu meniu: 150 lei

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piaţa Charles de Gaulle nr. 3 şi este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervări: 0747.512. 141.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

 

Contact PR:

Ruxandra Vasile, Managing Partner, Pure Media Solutions

Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

 

Contact Cézanne

Oana Onea, Event Manager, Restaurant Cézanne by Cezar Munteanu

Tel. 0747.512.141 oana.onea@cezanne.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.