La doar câteva sute de metri de graniţa (invizibilă) dintre Bucureşţi (sector 4) şi Ilfov (Popeşţi-Leordeni), pe Şoseaua Oltenitei - DN4, se ridică un ansamblu rezidenţial ce va schimba definitiv arhitectura zonei şi va intrat în simbolistica oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul imobiliar Palm Residence Olteniţei este un ansamblu de locuinţe premium, ce are în componenţă 2 corpuri de clădire parter+5 etaje. Totul se desfăşoara pe un teren de 4.750 mp şi conţine, în totalitatea să, un număr de 119 unităţi locative diversificate (de la garsoniere la apartamente cu 2 şi 3 camere),  zone comerciale, parcări, spaţii verzi, loc de joacă , toate cu o funcţionalitate atent gândită.

Proximitatea cu Sectorul 4 este un avantaj major, la infrastructura în  evoluţie exponenţială a oraşului Popeşti-Leordeni adăugându-se cea a Zonei de Sud .

Poate mulţi se vor întrebă: de ce Palm Residence?

Pentru că este un proiect conceput ingenios, pentru că are compartimentări interioare  ideale, pentru că imobilele au suprafeţe optime, pentru că oferă o mare diversitate de tipuri de proprietăţi (garsoniere, apartamente cu 2 şi 3 camere), pentru că interioarele sunt îmbrăcate în finisaje premium, puse în operă cu o manoperă desăvârşită. Şi, nu îl ultimul rând, pentru că sunt extrem de accesibile oricărei categorii de clienţi (probabil cel mai bun raport calitate/ preţ din Zona de Sud.

La ce te uiţi când iţi cauţi locuinţă dorita?

  1. Mijloace de transport în comun şi accesul către zonele importante ale localităţii. Pe lângă faptul că Palm Residence este situat chiar pe un drum naţional, care este şi una dintre cele mai importante artere ale capitalei (Şoseaua Oltenitei), acesta este şi în apropierea a 3 (trei)  staţii de metrou din sudul Capitalei: Metrou Berceni, Metrou Dimitrie Leonida şi Metrou Apărătorii Patriei, până la care se parcurg distanţe foarte reduse. Mai mult, exista acces rapid la 8 curse diferite de autobuze: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124.
     
  2. Unităţi de învăţământ: Tinerele familii ce doresc să se alăture comunităţii Palm Residence – Olteniţei au acces rapid la grădiniţele, şcolile şi liceele de stat arondate, la care se adaugă o sumedenie de alte unităţi de învăţământ private
     
  3. Obiective de interes: zona este extrem de ofertantă, deoarece la mici distanţe se regăsesc Piaţa Sudului, Sun Plaza Mall, Orăşelul Copiilor, Delta Văcăreşti şi Parcul Tineretului.
     
  4. Preţul de achiziţie: orice calculator de rate bancare poate demonstra că este mult mai convenabil să achiziţionezi un apartament în Palm Residence decât să stai cu chirie în zone adiacente.
     
  5. Istoricul dezvoltatorului şi calitatea construcţiei: la mică distanţă de proiectul Palm Residence Oltenitei, peste graniţa cu sectorul 4, stă o mărturie a priceperii şi bunelor practici : ansamblul Sky Garden Tower, o construcţie care şi-a pus deja amprenta pe Şoseaua Oltenitei. Puterea exemplului funcţionează şi trebuie să funcţioneze.

    PALM Residence Oltenitei vine în întâmpinarea celor interesaţi cu un coeficient calitate/pret extrem de atractiv şi iţi oferă posibilitatea de a face cea mai bună alegere atunci când doreşti să achiziţionezi un apartament nou în Popeşti Leordeni.

Acum este mai simplu decât ţi-ai putea imagina să ai propriul cămin! Vino şi tu în comunitatea Palm Residence!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.