Grupul DIGI a virat 274 milioane de lei către bugetul de stat, în al doilea trimestru al anului (aprilie – iunie), sumă ce reprezintă taxele şi impozitele operaţiunilor companiei de telecomunicaţii RCS & RDS şi ale tuturor entităţilor din Grup, active pe piaţa locală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul semestru al anului 2023 (ianuarie-iunie), Grupul a avut o contribuţie la bugetul de stat de peste 529 milioane de lei. 

Compania pune în practică o viziune de business bazată pe investiţii durabile şi tehnologii avansate, cu scopul de a satisface nevoile tot mai variate ale clienţilor. DIGI aduce pe piaţa autohtonă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile de cea mai bună calitate, la preţuri avantajoase, de care se bucură, de aproape trei decenii, milioane de abonaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.