Iti place Parisul si ti-ai dori sa "porti" cu tine la propriu o parte din acest oras minunat? Ce ai zice de modelele de rochii de zi elegante, cu elemente grafice reprezentative din diverse locuri geografice, imprimate pe material?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca tocmai te-ai intors dintr-o vacanta superba in insorita Grecie si esti inca sub vraja acestei tari, poti alege o tinuta vestimentara cu imprimeuri specifice tinutului elen. De asemenea, poti raspandi parfumul estival oriunde esti prezenta, cu ajutorul elementelor florale deosebite de pe modelul ales. Dupa cum vezi, fiecare rochie spune o poveste si transmite un mesaj. In functie de starea ta de spirit, "scrie" o poveste fascinanta ori de cate ori imbraci acest articol textil atat de feminin.

"Oda bucuriei" interpretata de rochiile de zi

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Viata trece ca un fum, asa ca nu lasa nicio zi sa se incheie fara a aduce un zambet pe chipul cuiva. Fie ca esti intr-un cadru oficial, precum cel de la locul de munca, fie alaturi de prieteni sau familie, prin vestimentatia ta poti destinde atmosfera. Ai incercat sa apelezi vreodata la farmecul unei rochii de zi elegante intr-o zi innorata?

Uite, de exemplu, un model alb, foarte vesel, acoperit pe alocuri cu flori rosii si buburuze haioase sau unul turcoaz cu grafica florala superba ar putea aduce o raza de soare in incaperea in care te afli. Daca gandul la vacanta nu iti da pace, poarta o rochie cu imprimeuri tropicale si "teleporteaza-te" pentru cateva clipe pe o plaja insorita, cu palmieri si ape cristaline pentru a-ti reincarca bateriile si a da un randament maxim la munca.

Modele potrivite oricarei siluete

Stii care sunt modelele de rochii de zi elegante potrivite oricarei siluete? Raspunsul este simplu: cele cu croiala lejera, clos, de lungime medie! Acestea avantajeaza orice tip de silueta si arata demential, indiferent de ocazia cu care sunt purtate. O rochie cu guler tip barcuta si imprimeu digital floral, realizata dintr-un material fluid cu textură fina, este alegerea perfecta atat pentru birou, cat si pentru o iesire la restaurant. Imbraca acest model in orice context si vei avea succesul asigurat!

Mai mult, tesatura nesifonabila si textura foarte placuta la purtare fac ca aceste tinute sa fie deosebit de practice si confortabile, iar detaliile realiste imprimate si cromatica sporesc unicitatea vestimentatiei. Modelele de rochii de zi elegante tip barcuta sunt foarte indragite in randul cumparatoarelor si datorita designului modern, manecile scurte cu pliu si captuseala din vascoza 100% fiind caracteristicile specifice pentru un confort ridicat.

Imprimeuri la superlativ

Ce ai zice de o rochie alba cu un imprimeu superb de gladiole rosii, cu o croiala evazata, de lungime medie, cu maneci scurte, decolteu la baza gatului si fermoar ascuns la spate? Trebuie sa stii ca rochia arata senzational! Detaliile imprimate si coloristica ofera tinutei o eleganta desavarsita! Contrastul rafinat dintre albul impecabil si elementele florale rosii, plasate discret pe material, asigura o tinuta de nota 10.

Daca preferi modelele lungi, gama este foarte bogata in acest sens! Cu bretele, maneci lungi, scurte sau trei sferturi, acestea pot fi purtate in orice moment al zilei. Croiala lejera, cromatica, grafica abordata extrem de diversificata si materialele fluide ofera prestanta purtatoarei.

"Croieste-ti" drumul catre succes, cu ajutorul unor rochii de zi elegante! Indiferent de modelul ales, vei fi, garantat, o prezenta irezistibila!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.