Turiştii, oamenii de afaceri, dar şi vizitatorii ocazionali ai capitalei au un element comun: cu toţii au nevoie de cazare pentru perioada şederii. Alternativele sunt nenumărate, însă din gama variată de oferte se remarcă tot mai mult o alternativă cu popularitate în creştere: cazarea în regim hotelier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

            Mărturiile celor ce încearcă astfel de servicii de cazare sunt dovada vie a beneficiilor oferite. Reprezentanţii Rocazare S.R.L., societatea deţinătoare a website-ului apartamente-regimhotelier.ro, ne-au pus la dispoziţie chiar feedback-ul unei celebrităţi, care a ales să îşi păstreze totuşi anonimatul:

            „Recomand tuturor cazarea în regim hotelier! Nu e nimic mai plăcut decât ca după o zi obositoare de concerte, emisiuni, întâlniri sau evenimente la care trebuie să asişti, să te refugiezi într-o oază de relaxare foarte asemănătoare cu propria ta locuinţă. Ai la dispoziţie un apartament cu câte camere vrei, complet mobilat şi utilat, în care te vei simţi ca acasă!”

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

            Pentru a intra şi mai mult în detalii, ne-am adresat profesioniştilor apartamente-regimhotelier.ro. Răspunsurile primite ne-au lămurit pe deplin în legătură cu beneficiile oferite de serviciile de cazare in regim hotelier in Bucuresti.

            Atuuri ale cazării în regim hotelier ce atrag turiştii dar şi oamenii de afaceri

            A fi în vacanţă, în deplasare în interes de serviciu sau doar în vizită la rude în capitală reprezintă situaţii care ajung totuşi la un numitor comun, şi anume necesitatea cazării. Perioada şederii este mai puţin relevantă, cert este că pe parcursul sejurului oricine îşi doreşte un anume nivel de confort, anumite dotări şi un grad de intimitate specific.

            Dacă în cadrul unui hotel, a unei pensiuni sau a oricărei unităţi de cazare există anumite elemente care lipsesc, apartamentele şi garsonierele disponibile spre închiriere în regim hotelier reuşesc să îndeplinească orice gusturi şi exigenţe.

         Confortul primează în orice situaţie, drept pentru care profesioniştii Rocazare SRL oferă în capitală numai apartamente şi garsoniere la cheie, complet utilate, dotate şi mobilate. Disponibilitatea acestora este cu atât mai ridicată, cu cât doritorii pot accesa şi pagina web www.apartamente-regimhotelier.ro pentru a obţine informaţii suplimentare.

            Costurile sunt accesibile tuturor. Tarifele unităţilor uzuale de cazare, precum hoteluri, moteluri sau pensiuni catalogate la 4 sau 5 stele nu se încadrează de obicei în bugetul oricui. Din acest motiv, alternativa cazării în regim hotelier este foarte avantajoasă pentru orice client.

            Intimitatea oferită de un apartament, dar şi celelalte facilităţi oferite, reprezintă avantaje suplimentare ce favorizează alternativa cazării în regim hotelier. Departe de agitaţia unui hotel, garsonierele şi apartamentele în regim hotelier oferă acea linişte urbană de care are nevoie oricine după o zi tensionată şi epuizantă.

            Un loc în totalitate la dispoziţia oaspeţilor, cu toate cheltuielile incluse în preţul cazării, cu spaţiu mult mai extins faţă de ceea ce oferă o simplă cameră de hotel, un apartament sau o garsonieră închiriată în regim hotelier devine opţiunea ideală pentru oricine. Doritorii de astfel de servicii pot să apeleze cu încredere la Rocazare SRL sau pot consulta direct oferta apartamentelor dispuse pe raza Bucureştiului, direct la adresa www.apartamente-regimhotelier.ro. Pentru informaţii şi detalii suplimentare, pagina de contact  şi formularele de rezervare pot duce la bun sfârşit orice misiune de cazare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.