Într-o lume agitată şi plină de provocări, să iei gustări sănătoase la job poate fi dificil, fiindcă, din cauza lipsei de timp, suntem tentaţi să face alegeri rapide şi nesănătoase. Este important de ştiut faptul că, dacă reuşim să ne organizăm puţin ziua de lucru, putem lua cu noi gustări care să fie nutritive şi care să ne ajute să avem o zi productivă. Mâncarea nesănătoasă ne scade energia rapid, iar dacă o consumăm zilnic, nu va fi bine pentru corpul nostru. Un plan alimentar echilibrat şi gustos este esenţial pentru a menţine concentrarea şi pentru a ne oferi forţa de a face faţă cerinţelor zilnice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată ce gustări delicioase poţi pregăti pentru a le savura la locul de muncă

  1. Migdale şi fructe uscate

O alegere atât de simplă, însă extrem de nutritivă! Migdalele şi fructele uscate sunt o combinaţie perfectă de proteine, fibre şi grăsimi sănătoase. În plus, acestea sunt uşor de transportat într-un recipient mic şi sunt potrivite pentru a fi consumate în timpul unei pauze scurte. Migdalele îi oferă corpului tău proteine şi grăsimi sănătoase, în timp ce fructele uscate sunt excelente dacă ai poftă de ceva dulce. Această gustare te va ajuta să te simţi  energizat şi motivat.

  1. Toast cu humus şi legume

Un mix de  legume proaspete, cum ar fi morcovii, castraveţii, roşiile şi ardeii, tăiate în bastonaşe, este perfectă pentru a-ţi satisface pofta de ronţăit. Însoţite de hummus, aceste legume devin o gustare echilibrată şi hrănitoare. Humusul oferă proteine şi fibre, iar legumele adaugă vitamine şi minerale esenţiale pentru o zi plină de energie. Dacă ai timp, poţi pregăti humusul în casă cu o seară înainte sau îl poţi achiziţiona de la magazin, există multe variante sănătoase pe piaţă.

  1. Sandwich cu brânză şi avocado

Sandwich-urile sunt mereu o idee bună. Dacă ai nevoie de o gustare mai consistentă, achiziţionează brânză proaspătă şi avocado de la Auchan.ro, cu care poţi prepara un sandwich excelent de gustos. Optează pentru pâine integrală pentru a obţine fibre şi adaugă felii subţiri de brânză preferată şi avocado. Poţi completa cu roşii, salată sau pastă de măsline. Un delir!

  1. Iaurt grecesc cu miere şi nuci

Iaurtul grecesc este bogat în proteine şi are un gust minunat. Poţi adăuga un strop de miere pentru a-l îndulci în mod natural şi pentru mai multă savoare. Dacă vrei ca gustarea să aibă o textură crocantă, presară nişte nuci mărunţite pe deasupra. Este o gustare perfectă pentru acele zile extrem de aglomerate, în care nu ai timp de ceva mai complex.

  1. Salată grecească

O altă idee sănătoasă este salata grecească cu brânză feta. Amestecă roşii tăiate cubuleţe, castraveţi, ardei gras, ceapă roşie şi măsline kalamata. Adaugă bucăţi de brânză feta, care este nelipsită din salata grecească. Poţi să torni deasupra oţet de vin roşu şi ulei de măsline pentru o aromă şi o consistenţă delicioasă.

Prin urmare, data viitoare când nu ai nicio idee ce să mănânci la locul de muncă, aminteşte-ţi că există mereu variante sănătoase şi rapide. Asigură-te că alegi opţiuni echilibrate care să-ţi ofere toţi nutrienţii necesari. Cu aceste idei de gustări vei avea mai multă energie şi vei fi mai productiv la locul de muncă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.