Trăind într-o eră în care majoritatea populaţiei locuieşte în marile aglomeraţii ale lumii, având parte de tehnologie avansată şi stiluri de viaţă haotice, mulţi oameni încep să îşi dorească o schimbare. Unii aleg să evadeze din acest ritm frenetic şi să se îndrepte către mediul rural, în căutarea unui trai mai liniştit şi mai apropiat de natură. Traiul în mediul rural aduce cu sine o serie de bucurii şi provocări, iar pentru a face faţă sarcinilor pe care viaţa în mediul rural le implică, mai jos vei găsi o listă cu 4 unelte de care ai neapărată nevoie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată cele 4 unelte de care ai neapărată nevoie în gospodăria ta! 

1.      Motocoasă

 

Dacă ai norocul de a avea curte sau grădină, o motocoasă nu trebuie să lipsească din magazia ta cu scule şi unelte. De la începutul primăverii şi până la sosirea iernii, gazonul din curtea ta trebuie îngrijit astfel încât acesta să aibă un aspect cât mai plăcut. Poţi opta pentru două tipuri de motocoase, cea de umăr şi cea cu mâner. Dacă ai parte de denivelări în curte, este indicat să optezi pentru motocoasa de umăr, iar în cazul în care solul din curtea ta este drept, motocoasa cu mâner reprezintă soluţia ideală pentru tine.

 

2.      Ferăstrău electric

 

Ferăstrăul electric este ideal dacă ai copaci plantaţi în curte sau gard viu. Curăţarea pomilor de crengile care nu vor oferi rod se face în luna februarie sau cel mai târziu în martie, deoarece după momentul înfloririi, curăţarea poate afecta pomul. Atunci când vrei să alegi ferăstrăul electric ideal pentru tine, încearcă mai multe variante şi observă care va sta cel mai bine în mâna ta, pentru a nu avea parte de accidente în timpul folosirii acestui instrument.

 

3.      Tocător pentru deşeuri

 

În mediul rural, deşeurile obţinute în urma curăţării copacilor, căderii frunzelor sau cosirii ierbii, pot fi reutilizate pentru încălzirea locuinţei tale. Un tocător de crengi de pe micul-fermier.ro va realiza cu succes tocarea eficientă a crengilor şi implicit a celorlalte deşeuri care pot rezulta în urma curăţeniei de primăvară. De asemenea, presa pentru peleţi nu trebuie nici ea să lipsească din magazia ta de instrumente. Materialul obţinut în urma tocării crengilor precum şi al celorlalte deşeuri, poate fi presat de către presa pentru peleţi, astfel încât să obţii peleţii care pot fi folosiţi la încălzirea locuinţei tale.

 

4.      Aparat de sudură

 

Dacă ţi s a întâmplat să ai nevoie să sudezi ceva în gospodăria ta şi pentru aparatul de sudură ai fost nevoie să apelezi la un vecin, trebuie să faci o schimbare. Costul unui aparat de sudură de mici dimensiuni este foarte scăzut, la fel şi consumul de energie electrică. De asemenea, cu ajutorul unui aparat de sudură, poţi face o bancă, un balansoar, precum şi alte lucruri de care gospodăria ta are nevoie.

  

Traiul în mediul rural îţi va aduce foarte multe beneficii şi provocări, iar pentru a putea face faţă provocărilor, vei avea nevoie de instrumentele potrivite. Nu uita că dacă locuieşti la casă şi ai parte de o curte şi de o mică grădină, te afli printre cei privilegiaţi. 

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.