Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai mulţi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul preşedinte american într-un interviu. În cadrul emisiunii "The 11th Hour" de pe MSNBC, actorul l-a descris pe candidatul republican ca fiind "bolnav" şi un "monstru".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un adevărat bolnav. M-am săturat să îl tot numesc. Pur şi simplu nu ar trebui să se apropie de funcţia de preşedinte. (...) Acest tip este un monstru", a declarat el.

"Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi dacă vreodată, Doamne fereşte, va deveni din nou preşedinte (...) Arată ca un clovn. Se comportă ca un clovn. Şi, într-un fel sau altul, oamenii se identifică cu ei", a continuat comediantul.

Robert De Niro a fost deseori un critic tranşant al lui Donald Trump. În 2023, actorul l-a comparat pe fostul preşedinte cu rolul său din "Killers of the Flower Moon", un om de afaceri avid de petrol care complotează să ucidă nativii americani pentru a le fura veniturile.

"Este banalitatea răului, lucrul la care trebuie să fim atenţi. O vedem astăzi... Este ca şi cu Trump. Sunt oameni care cred că încă mai poate face o treabă bună. Imaginaţi-vă cât de nebunesc este (...) Tipul ăsta este prost", a spus el la o conferinţă de presă la Festivalul de Film de la Cannes.

În acest nou interviu, Robert De Niro ne-a asigurat, de asemenea, că nu l-ar juca niciodată pe Donald Trump pe ecran. "Nu există nici măcar un singur lucru pozitiv la el pe care să-l văd, niciodată, niciodată", a justificat el.

Actorul american şi-a declarat astfel sprijinul pentru actualul preşedinte al Statelor Unite, Joe Biden, despre care crede că este "persoana potrivită" pentru a-l susţine în campania prezidenţială. "El încearcă să facă ceea ce trebuie. (...) Nu avem de ales", a conchis el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.