Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan exclude posibilitatea ca PSD să câştige Consiliul Judeţean Iaşi, deţinut în prezent de liberalul Costel Alexe. ”Dumneavoastră aveţi păr lung şi coadă în spate. Atunci vor câştiga PSD-iştii CJ Iaşi când o să am părul dumneavoastră. Exclus!”, a spus Rareş Bogdan la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a fost întrebat, în emisiunea Insider electoral, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă PSD ar putea să câştige şefia Consiliului Judeţean Iaşi la alegerile locale din 9 iunie. 
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
”Dumneavoastră aveţi păr lung şi coadă în spate. Eu nu mai pot să-mi fac coadă, deşi am fost metalist: am fost fan ACDC, Metallica, Iron Maiden. Atunci vor câştiga PSD-iştii CJ Iaşi când eu am şansa ca, la 1 iulie, să am părul dumneavoastră. Exclus! Îi informez că primăria şi Consiliul Judeţean, cu Mihai Chirica şi Costel Alexe, care au adus bani europeni, 600 de milioane de euro, care au cel mai modern parc auto din România, care au băgat bani în infrastructură, care au schimbat faţa acelui oraş - Palatul Culturii a fost renovat pe bani europeni, aeroport şi multe altele, n-au cum să piardă. Avem şi 52 de primari (din 99 în judeţul Iaşi - n.r.). Cum să pierzi când ai 52 de primari?”, a spus Rareş Bogdan la Prima Tv. 
 
 
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Iaşi, că direcţia în care se îndreaptă Moldova este cea corectă, el precizând că salariul mediu net în Iaşi a ajuns la 1.000 de euro, iar PIB-ul pe cap de locuitor în Iaşi se situează la aproximativ 15.000 de euro.
 
”La pachet cu Autostrada Moldovei A7 se finalizează deja şi proiectările pe porţiuni din A8. S-a finalizat Aeroportul din Iaşi. S-a ajuns la un PIB pe cap de locuitor în Iaşi în jur de 15.000 de euro şi sunt ferm convins că după aceste investiţii şi cu acest ritm aceste sume vor depăşite. Este un salariu mediu net în Iaşi în acest moment de 1.000 de euro. Direcţia în care se îndreaptă în acest moment Moldova este direcţia corectă”, a spus Marcel Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.