Nicolae Ciucă a afirmat, sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din Cluj că a venit în acest judeţ să înveţe şi a menţionat că în partid poate exista o formulă către administraţiile care nu au reuşit să performeze la acest nivel pe care a enunţat-o astfel: Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tişe – Boc Emil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am venit la Cluj, dincolo de a vă mulţumi şi a vă recunoaşte meritele şi rezultatele, realizările administraţiei liberale, am venit la Cluj să învăţ. Să învăţ de la dumneavoastră, domnule primar, domnule preşedinte al Consiliului Judeţean şi cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au reuşit să ajungă la acest nivel: Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tişe – Boc Emil”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbâtă, la Cluj.
El a amintit că administraţiile liberale se disting faţă de celelalte administraţii. 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
„Trebuie să depăşim acest nivel. De ce spun asta? Ziceam mai devreme că judeţul Cluj a depăşit partea aceasta de aşteptare a dezvoltării la nivel judeţean şi la nivel naţional. Sigur nu este totul. Dar este un exemplu pe care noi, liberalii, trebuie să îl multiplicăm. Şi aşa cum se întâmplă la Cluj, cum se întâmplă la Bihor, la Alba, la Sibiu, la Braşov, la Suceava, la Iaşi, la Arad, la Caraş, la Ilfov, la Constanţa. Iată doar câteva exemple unde administraţia liberală performează şi se distinge faţă de celelalte administraţii. Asta înseamnă că se poate. Iar noi trebuie să căpătăm încrederea în noi înşine, asta înseamnă prin noi înşine, să avem încredere în noi înşine şi să continuăm să creştem încrederea cetăţenilor în PNL, în tot ceea ce înseamnă administraţia şi guvernarea liberală”, a mai precizat Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.