Peste 100 de confruntări au fost înregistrate pe linia frontului în ultimele 24 de ore. În total, forţele ruseşti au lansat nouă atacuri cu rachete şi 39 de lovituri aeriene, au efectuat 50 de atacuri cu sisteme de rachete cu lansare multiplă asupra poziţiilor trupelor ucrainene, precum şi asupra zonelor populate din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Statul Major General al Forţelor Armate ale Ucrainei a declarat acest lucru în actualizarea sa de dimineaţă pe Facebook, relatează Ukrinform.

"Inamicul a lansat cu cinism un atac cu rachete asupra şcolii din Kostiantynivka, regiunea Doneţk, clădirea instituţiei de învăţământ a fost distrusă aproape în totalitate. Ca urmare a atacurilor teroriste ruseşti, din păcate, există morţi şi răniţi în rândul populaţiei civile. Şcoala, blocurile de apartamente şi clădirile rezidenţiale private au fost distruse şi avariate, precum şi alte facilităţi de infrastructură civilă", se arată în raport.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Aproximativ 110 aşezări din regiunile Cernigău, Sumî, Harkov, Lugansk, Doneţk, Zaporojie şi Herson au fost supuse tirului de artilerie inami, scrie ukrinform.net.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.