Fundaşul ucrainean al lui Manchester City, Oleksandr Zinchenko, a primit banderola de căpitan la meciul de marţi din Cupa Angliei, disputat în deplasare, cu Peterborough (liga a doua), informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fernandinho, care a ajuns la City de la Şahtior Doneţk, în 2013, este căpitanul obişnuit al echipei antrenate de Pep Guardiola, dar mijlocaşul brazilian i-a oferit banderola lui Zincenko, în semn de solidaritate şi sprijin.

Ambii căpitani de echipă au ţinut steagul ucrainean pe teren, înainte de începerea meciului din optimile de finală ale Cupei Angliei, de pe stadionul Weston Homes din Peterborough, pe care oaspeţii l-au câştigat cu 2-0, datorită golurilor lui Riyad Mahrez şi Jack Grealish.

Mesajul "Suntem alături de Ucraina" a fost proiectat pe tabela de marcaj, iar fanii au afişat un banner, pe care scria "Zincenko: Suntem cu tine”.

Meciul a fost primul în care a jucat Zincenko, de când ţara lui a fost invadată de Rusia. Jucătorul de 25 de ani a fost rezervă nefolosită în victoria lui City împotriva echipei Everton, scor 1-0, sâmbăta, în Premier League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.