Vicepreşedintele clubului Inter Milano, Javier Zanetti, a fost prezent, luni, la Nyon, pentru tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor, dar a fost nevoit să se "lupte" cu un agent de securitate care a refuzat să-l lase să intre în sală pentru că îşi uitase acreditarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timp ce se îndrepta spre sală, argentinianul a fost oprit de un agent de securitate, care i-a cerut acreditarea. Nerăbdător, fostul fundaş a insistat mult timp să treacă, înainte ca cererea sa să fie în cele din urmă aprobată.

Acest incident nu l-a împiedicat însă, în cele din urmă, pe Javier Zanetti să asiste la tragerea la sorţi, unde s-a stabilit că Inter va întâlni pe Atletico Madrid, echipa lui Diego Simeone, în optimile Ligii Campionilor.

Acest duel va marca, aşadar, o reîntâlnire între cei doi argentinieni. "Îl cunosc bine pe Simeone, este un prieten şi un coechipier. A jucat şi el la Inter, aşa că va fi un meci foarte emoţionant şi pentru el. Cred că va fi un meci foarte emoţionant", a declarat el pentru Bein Sports.

Prima manşă dintre cele două echipe se va juca pe Giuseppe Meazza, pe 20 februarie, iar returul se va disputa trei săptămâni mai târziu, pe 13 martie, pe Civitas Metropolitano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.