Echipa de volei masculin SCMU Craiova a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Dinamo Bucureşti, scor 3-2 în al treilea meci din cinci programate în finala mică a Diviziei A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 23-25, 25-18, 25-22, 21-25, 16-14.

În primele două partide ale seriei, victorii au fost împărţite, 3-1 pentru Dinamo şi tot 3-1 pentru SCMU Craiova.

Meciul 4 va avea loc duminică, tot la Craiova, iar atmosfera va fi la fel de emoţionantă ca sâmbătă, având în vedere că sunt ultimele partide în faţa propriilor fani pentru căpitanul Laurenţiu Lică. El a decis să-şi încheie cariera, la vârsta de 42 de ani şi după nouă sezoane consecutive petrecute la formaţia SCMU Craiova.

Un eventual meci decisiv pentru medalia de bronz se va juca la Bucureşti, în 13 mai.

Titlul naţional a fost adjudecat, vineri, de Arcada Galaţi, care a obţinut a treia victorie cu Steaua Bucureşti (3-0, 3-1 şi 3-1). Arcada Galaţi a obţinut al cincilea titlu naţional consecutiv, primul fiind obţinut în 2019. Steaua Bucureşti a jucat finala Diviziei A după 32 de ani.

În semifinale, Steaua Bucureşti a trecut de SCMU Craiova în trei partide (3-1, 2-3, 3-0), iar Arcada Galaţi a învins pe Dinamo Bucureşti (3-2 şi 3-1).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.