Echipa de volei masculin SCM Craiova a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia poloneză Warta Zawiercie, scor 3-0, în manşa retur din optimile de finală ale Cupei CEV, şi a ratat calificarea în sferturile competiţiei. Cele două echipe au dăruit tricouri pentru o licitaţie, iar banii vor fi donaţi unui soldat polonez afectat de o boală gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-16, 25-19.

Înaintea meciului de joi seară, cele două echipe au fost protagonistele unui moment special, prin oferirea a două tricouri contingentului militar polonez staţionat la Craiova, în vederea scoaterii la licitaţie. Banii obţinuţi, potrivit SCM Craiova, vor fi folosiţi pentru a ajuta un soldat polonez diagnosticat cu o boală gravă.

FOTO: SCM Craiova
FOTO: SCM Craiova

În tur, echipa poloneză a câştigat cu scorul de 3-0, pe seturi 25-18, 25-14, 25-14, iar cu dubla victorie obţine calificarea în sferturile de finală.

SCM Craiova s-a calificat în optimi după ce a eliminat formaţia sârbă Radnicki Kraguevac (2-3 şi 3-1).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.