Naţionala de volei masculin a României a disputat, la Braşov, două meciuri amicale cu Ungaria, înaintea debutului în Golden League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima partidă amicală, disputată vineri seară, antrenorii celor două echipe au decis să nu ţină scorul, iar în cea de-a doua, sâmbătă, s-au jucat patru seturi, câştigate de tricolori cu scorul de 25-19, 26-24, 25-22 şi 25-23, informează FR Volei.

Echipa României va continua pregătirea la Braşov, de unde va pleca în Portugalia, pentru primul meci din Golden League. Din grupă mai fac parte Danemarca şi Turcia.

”Două partide foarte importante, care ne vor da reperele vizavi de stadiul în care ne aflăm. Timpul de pregătire pentru Golden League este unul scurt, dar încercăm să-i integrăm în echipă pe jucătorii noi şi, nu în ultimul rând, să câştigăm”, declara antrenorul Sergiu Stancu înaintea disputelor amicale cu Ungaria.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.