Ridicătorul Cristian Bartha este noul jucător al echipei SCM Zalău. Voleibalistul are 37 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipa noastră a ajuns la o înţelegere cu unul dintre cei mai valoroşi ridicători din România. Este vorba despre Cristian Bartha, fost jucător al echipei Rapid Bucureşti. Bine ai venit, Cristian Bartha!”, a anunţat, vineri, SCM Zalău.

În vârstă de 37 de ani şi cu o înălţime de 1.91 metri, Bartha joacă pe postul de ridicător. El a mai mai fost componentul echipei din Zalău în sezoanele 2018-2020.

A debutat în voleiul profesionist la vârsta de 15 ani, la echipa Martigues Volley-Ball din Franţa, iar cariera de succes i-a adus în plan personal, în 2022, titlul de MVP al Turneului F4 din Silver League 2022.

Cristian Bartha a mai evoluat la echipe din Franţa, Belgia şi Israel, iar în România a apărat culorile echipelor Steaua Bucureşti, Arcada Galaţi, SCM Craiova, Tricolorul Ploieşti şi Rapid Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.