Voleibalistul Adrian Aciobăniţei, component al naţionalei României, va juca din sezonul viitor în Polonia, la SKRA Belchatow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Extrema naţionalei a semnat un contract pe un an cu SKRA Belchatow, o formaţie care are în palmares 9 titluri de campioană, 7 Cupe ale Poloniei şi 4 Supercupe.

În cariera sa, Aciobăniţei a jucat în România la Tomis Constanţa, iar apoi a trecut în Germania, la VfB Friedrichshafen şi Volleys Rhein-Main, iar ulterior în Franţa, la AS Cannes şi Chaumont Volley.

Aciobăniţei are în palmares un titlu de campion al Franţei în 2021, cu Cannes, Cupa şi Supercupa Franţei cu Chaumont, Cupa şi Supercupa Germaniei pe când evolua la VfB Friedrichshafen.

”La Belchatow, Aciobăniţei va fi antrenat de un nume uriaş al voleiului mondial, italianul Andrea Gardini, cel care a câştigat cu naţionala ţării sale de trei ori titlul mondial, ca jucător”, este mesajul FR Volei.

În Polonia va juca în sezonul viitor şi coehipierului lui Aciobăniţei de la naţională,  Daniel Chiţigoi, care a semnat cu Zaksa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.