Echipa de volei masculin Dinamo Bucureşti s-a calificat, duminică, în semifinalele Diviziei A, după ce a învins formaţia SCMU Craiova, în a treia partidă, decisivă, din turul I al fazei play-off. Campioana Arcada Galaţi a obţinut calificarea sâmbătă. Cele două semifinaliste îşi vor disputa locul în finala campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo Bucureşti s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, pe seturi 25-15, 24-26, 25-21, 25-16. Anterior, dinamoviştii au câştigat cu 3-2 în faţa SCMU Craiova, iar apoi au pierdut cu 0-3, astfel că au 2-1 la general şi se califică în semifinale.

Arcada Galaţi a câştigat, sâmbătă, cu SCM Zalău, scor 3-0. În primele două dispute a învins cu 3-0 şi a pierdut cu acelaşi scor în deplasare.

Primele semifinaliste sunt Rapid Bucureşti (3-1 şi 3-1 cu CSM Constanţa) şi Corona Braşov (3-0 şi 3-1 cu Steaua Bucureşti).

În penultimul act al Diviziei A se vor duela astfel Corona Braşov – Rapid Bucureşti şi Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti.

Şi la feminin a fost definitivat tablorul semifinalelor, în care se vor întâlni Volei Alba Blaj – Rapid Bucureşti şi CSM Târgovişte – CSO Voluntari.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.