Naţionala de volei masculin a României a fost învinsă a doua oară în grupa A din Golden League, miercuri, tot în deplasare, de reprezentativa Danemarcei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Danezii s-au impus cu scorul de 3-0, pe seturi 25-19, 25-23, 25-16.

Din lotul danez a făcut parte şi Oskar Madsen, campion în 2023 cu Arcada Galaţi. De asemenea, echipei României i s-a alăturat Adrian Aciobăniţei, care nu a fost prezent la confruntarea din prima etapă a grupei A.

În cealaltă partidă a etapei a II-a din grupă se întâlnesc, tot miercuri seară, Portugalia – Turcia, învingătoarele din prima rundă. Atunci, Portugalia a dispus de România, cu 3-0, iar Turcia a învins în deplasare Danemarca, cu acelaşi scor.

În următoarea dispută, România va juca din nou în deplasare, cu Turcia, în 4 iunie. Urmează meciurile retur, toate pe teren propriu, cu Turcia (10 iunie), cu Danemarca (14 iunie) şi cu Portugalia (17 iunie).

Primele două clasate se vor califica în semifinale.

Participarea în Golden League este o etapă importantă de pregătire pentru echipa României înaintea Campionatului European din acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.