Campioana en-titre Arcada Galaţi a câştigat şi meciul de luni, al doilea din finala Diviziei A, în deplasare, cu Steaua Bucureşti. Arcada are 2-0 la general, în sistemul cel mai bun din cinci partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arcada Galaţi s-a impus cu scorul de 3-1, pe seturi 25-19, 25-15, 17-25, 25-22.

În urma rezultatului, campioana are 2-0 la general, după ce în prima partidă a finalei s-a impus, tot la Bucureşti, cu 3-0.

Seria se va muta la Galaţi, în 5 şi 6 mai, iar un eventual meci decisiv se va juca în 13 mai, din nou pe terenul echipei Steaua. Echipa care adună trei victorii obţine titlul naţional în 2023.

În semifinale, Steaua Bucureşti a trecut de SCMU Craiova în trei partide (3-1, 2-3, 3-0), iar Arcada Galaţi a învins pe Dinamo Bucureşti (3-2 şi 3-1).

În finala mică, pentru medalia de bronz, scorul general este de 1-1, între Dinamo Bucureşti şi SCMU Craiova (3-1 şi 1-3), iar seria se mută la Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.