Campioana la volei masculin Arcada Galaţi a ratat miercuri, pe teren propriu, calificarea în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă de formaţia bulgară Hebar Pazardzhik, în manşa retur din turul secund al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arcada a pierdut partida cu scorul de 1-3, pe seturi 25-27, 23-25, 17-25, 22-25.

Pentru că în tur, campioana României s-a impus categoric, cu 3-0, a fost nevoie de ”setul de aur”, pentru departajarea câştigătoarei. Acesta a revenit adversarei, cu scorul de 15-10, după peste două ore şi jumătate de joc.

Hebar a obţinut astfel calificarea în turul 3, fază în care va întâlni învingătoarea meciului dintre formaţia croată Mladost Zagreb şi Lindaren Volley Amriswil (Elveţia).

Dacă va trece de turul 3, echipa bulgară va evolua în grupa B a Ligii Campionilor, cu Berlin Recycling Volleys (Germania), Warta Zawiercie (Polonia) şi Halkbank Ankara (Turcia).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.