Campioana Arcada Galaţi a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia Corona Braşov, scor 3-2, în primul meci din cinci programate în finala Diviziei A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 16-25, 25-19, 17-25, 25-20, 12-15.

 

Partida a doua va avea loc, luni, tot pe terenul campioanei, după care seria se mută la Braşov, iar un eventual decisiv este programat din nou în găzduirea Arcadei.

Ambele finaliste au avut nevoie de meci decisiv în semifinale pentru calificare. Arcada Galaţi a trecut de Dinamo Bucureşti (3-1, 2-3, 3-2), iar Corona Braşov de Rapid Bucureşti (3-2, 1-3, 3-1).

Pentru medaliile de bronz joacă învinsele din semifinale, Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti (3-1 în primul meci, 2-3 în al doilea).

În 2023, Arcada Galaţi a cucerit al 5-lea titlu naţional din palmares, primul în 2019. În finala cu Steaua, Arcada s-a impus în trei partide din cinci programate.

La rândul său, Corona Braşov este surpriza plăcută a sezonului, fiind nou-promovată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.