Echipa de volei masculin Dinamo Bucureşti a anunţat, miercuri seară, încetarea de comun acord cu antrenorul Stelian Moculescu şi numirea lui Bogdan Kotnik în această funcţie. Şi echipa feminină Rapid Bucureşti a schimbat antrenorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bogdan Kotnik (45 de ani) este începând de astăzi noul antrenor principal al echipei masculine. Numirea acestuia survine după ce Stelian Moculescu şi managementul echipei au convenit, de comun acord, încetarea colaborării. Antrenor cu experienţă, doctor în psihologie sportivă, Bogdan Kotnik are misiunea de a aduce un refresh la echipă. Acesta cunoaşte foarte bine campionatul românesc şi va colabora cu antrenorul secund Bogdan Tănase pentru a găsi cele mai bune soluţii în vederea finalului de sezon. Îi mulţumim lui Stelian Moculescu şi îl asigurăm că va avea întotdeauna respectul şi aprecierea noastră” a anunţat Dinamo Bucureşti.

Stelian Moculescu (73 de ani) a fost anunţat la Dinamo Bucureşti în 18 mai 2023, după o carieră impresionantă în Bundesliga, unde a cucerit 20 de titluri naţionale şi Liga Campionilor.

Şi în voleiul feminin a avut loc prima mutare pe banca tehnică, la Rapid Bucureşti, antrenorul Dragan Nesic fiind demis după eşecul din finala Cupei României. Noul antrenor este sârbul Darko Zakoc, care a activat cu succes în România la Volei Alba Blaj (cinci titluri naţionale, trei Cupe ale României şi finala Ligii Campionilor în 2018), respectiv la Tomis Constanţa (două titluri). În ţara natală, Zakoc a adunat 13 titluri naţionale şi 11 Cupe.

Darko Zakoc a început acest sezon la PAOK Salonic.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.