Campioana Arcada Galaţi a anunţat, miercuri, prelungirea contractului cu antrenorul Sergiu Stancu, pentru sezonul 2023-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Antrenorul sub comanda căruia proiectul CSM Arcada Galaţi a câştigat ediţiile 2019, 2020, 2021, 2022 şi 2023 ale Diviziei A a decis să continue la Galaţi, adică acasă!”, a anunţat campioana.

Sergiu Stancu a declarat, după semnarea contractului: ”Mă bucur să pot continua la CSM Arcada, cel mai serios proiect din ţară la nivel de volei masculin. Îmi face plăcere să duc mai departe munca depusă în aceşti ani şi îmi doresc, ca toţi iubitorii de volei din Galaţi, să facem următorul pas şi anume să mergem în CEV Champions League. De asemenea, pe plan intern, ne dorim să păstrăm titlul acasă şi să câştigăm Cupa României”, a precizat tehnicianul.

Sergiu Stancu (41 de ani) a fost jucător profesionist de volei până în 2015, cu o carieră la nivel naţional şi internaţional întinsă pe parcursul a 17 ani, inclusiv ca şi component al reprezentativei.

Triplu campion al României cu Tomis Constanţa (2013-2015), dublu câştigător al campionatului Belgiei cu Knack Roeselare (2005-2006), Sergiu Stancu a jucat şi într-o finală de Liga Campionilor în 2007, cu formaţia franceză Tours. De asemenea, are în palmares două Cupe şi o Supercupă cucerite în Belgia, precum şi două Cupe ale României. Ca jucător, a mai evoluat în campionatele Italiei, Greciei şi Spaniei.

După ce a devenit antrenor, în 2016, a cucerit titlul naţional cu Tricolorul Ploieşti (2018) şi apoi cu CSM Arcada Galaţi, ultimele cinci trofee. Cu Arcada a câştigat şi Supercupa României (2019).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.