Campioana la volei feminin Volei Alba Blaj a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia Prometey Dnipro, scor 3-1, în ultima etapă din grupa B a Ligii Campionilor şi va continua parcursul european în sferturile CEV Cup.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-22, 25-20, 24-26, 25-16.

Rezultatele complete ale campioanei României în grupa B sunt: 2-3 şi 1-3 cu Volero Le Cannet, 1-3 şi 0-3 cu Vero Volley Milano, 3-0 şi 3-0cu Prometey Dnipro. În urma acestora, Volei Alba Blaj încheie grupa pe locul 3 şi are drept de participare în continuare în sferturile de finală ale CEV Cup.

În grupa E a Ligii Campionilor a evoluat şi formaţia CSM Târgovişte, debutantă în competiţie, şi care va continua şi ea în sferturile CEV Cup.

Din această etapă sunt amânate meciurile care implică echipe turceşti, după tragedia care a lovit ţara în urmă cu două zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.