Campioana Volei Alba Blaj a învins marţi, la Brno, campioana Spaniei, CV Gran Canaria, scor 3-0, în primul meci din preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-16, 25-18.

Campioana României va mai juca un singur meci în cadrul turneului de la Brno, după ce una din adversare, Hapoel Kfar Saba, s-a retras din competiţie, ca urmare a situaţiei armate din Israel. Meciurile cu echipa israeliană vor fi pierdute de către aceasta cu scorul de 0-3, conform CEV.

Astfel, Volei Alba Blaj va mai juca doar joi, de la ora 17.00, cu echipa gazdă Kralovo Pole Brno, campioana Cehiei în 2023.

În cealaltă grupă din primul tur preliminar joacă, la Zagreb, Mladost Zagreb (Croaţia), OK Gacko (Bosnia), Asterix Avo Beveren (Belgia), OK Herceg Novi (Muntenegru).

Primele două clasate se vor califica în turul al doilea preliminar, fază în care se va juca direct pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.