Campioana Volei Alba Blaj a pierdut miercuri, pe teren propriu, în grupa E a Ligii Campionilor, cu campioana Franţei, Volero Le Cannet, scor 2-3, în etapa a II-a. A fost primul meci european în noua arenă din Blaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 18-25, 25-22, 25-15, 20-25, 13-15, după meci care a durat 137 minute.

În cealaltă partidă din etapa a doua, SC Prometey – LKS Lodz, scor 0-3.

În prima dispută a grupei, campioana României a învins, în deplasare, pe LKS Lodz, cu 3-1, iar în etapa a III-a va juca tot pe teren propriu, cu SC Prometey, în 29 noiembrie.

Volei Alba Blaj s-a calificat în faza grupelor după ce a jucat în ambele tururi preliminare, câştigând turneul din primul tur şi clasându-se pe locul 2 la turneul din turul II, pe care l-a găzduit.

Prima clasată în fiecare din cele cinci grupe se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar echipele de pe locul 2 şi o singură formaţie de pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament, vor evolua în play-off pentru alte trei locuri disponibile în sferturi.

De asemenea, celelalte echipe de pe locurile 3 vor continua în sferturile de finală ale CEV Cup.

În 2023, trofeul a fost câştigat de VakifBank Istanbul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.