Campioana Volei Alba Blaj a pierdut, joi, ultimul meci din turneul pe care îl găzduieşte, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Campioana României era calificată însă în faza grupelor încă de miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Volei Alba Blaj a pierdut cu 0-3 (pe seturi 20-25, 20-25, 19-25), cu campioana Belgiei, Asterix Avo Beveren.

În primele două partide, campioana României a învins Kralovo Pole Brno, scor 3-1, respectiv pe Mladost Zagreb, scor 3-2, astfel că s-a calificat în grupe de pe locul 2. Pe prima poziţie a încheiat, neînvinsă, campioana Belgiei.

Echipele de pe locurile 3-4 vor continua în Cupa CEV.

Campioana Volei Alba Blaj s-a calificat în turul 2 al Ligii Campionilor, după ce a câştigat turneul preliminar de la Brno, cu două victorii: 3-1 cu campioana Cehiei, Kralovo Pole Brno, respectiv 3-0, cu CV Gran Canaria.

A treia adversară din cadrul turneului, formaţia Hapoel Kfar Saba, s-a retras din competiţie, ca urmare a situaţiei armate din Israel. Meciurile cu echipa israeliană au fost câştigate de participante cu scorul de 3-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.