Campioana Volei Alba Blaj a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia LKS Lodz, scor 3-0, în penultimul meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-16, 25-20, 25-14.

În cealaltă partidă a rundei se întâlnesc SC Prometey Dnipro – Volero Le Cannet, meciul fiind găzduit de Mioveni, din cauza situaţiei din ţara vecină Ucraina.

În primele meciuri din grupă, campioana României a obţinut rezultatele: 3-1 cu LKS Lodz, 2-3 şi 3-0 cu Volero Le Cannet şi 2-3 cu SC Prometey. În ultima etapă, campioana României va juca în deplasare, cu SC Prometey, în 16 ianuarie. După cinci runde se află pe locul 3, cu 8 puncte.

Prima clasată în fiecare din cele cinci grupe se va califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar echipele de pe locul 2 şi o singură formaţie de pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament, vor evolua în play-off pentru alte trei locuri disponibile în sferturi.

De asemenea, celelalte echipe de pe locurile 3 vor continua în sferturile de finală ale CEV Cup.

Volei Alba Blaj s-a calificat în faza grupelor după ce a jucat în ambele tururi preliminare, câştigând turneul din primul tur şi clasându-se pe locul 2 la turneul din turul II, pe care l-a găzduit.

În 2023, trofeul a fost câştigat de VakifBank Istanbul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.